Qlik Sense

Qlik Sense

Self service applicatie

Qlik Sense is een governed, server-based data visualisatie- en discovery applicatie die voldoet aan de behoefte aan data analytics binnen teams, afdelingen en bedrijven. Zakelijke gebruikers krijgen toegang tot krachtige, flexibele en gepersonaliseerde data analyses en samenwerking op elk apparaat. Dit terwijl de oplossing voldoet aan gecentraliseerde policies voor databeveiliging en governance. Qlik Sense stelt u in staat om razendsnel visualisaties te maken, data tot in de kleinste details te analyseren, direct nieuwe verbindingen tussen de data te leggen en kansen vanuit verschillende hoeken te belichten.

Qlik Sense Desktop is een gratis Windows desktop applicatie die individuen in staat stelt om persoonlijke en interactieve data visualisaties, rapporten en dashboards, vanuit meerdere databronnen en met de eenvoud van drag-en-drop, samen te stellen en te delen met anderen. Ontdek meer inzichten in uw data in slechts 5 minuten.

Qlik Sense brengt inzichten tot leven

Met Qlik Sense brengen gebruikers van alle niveaus inzichten tot leven. Het maken van scripts is niet nodig.

  • Moderne drag-en-drop technieken stellen iedereen in staat om aantrekkelijke visualisaties te creëren
  • De ingebouwde library stelt u in staat om data, metrics en objecten te delen en her te gebruiken
  • De progressieve ontwikkelmogelijkheden maken het u zo simpel, of zo geavanceerd, als u wilt

De balans tussen de behoefte van de business en IT is altijd een uitdaging geweest. Qlik Sense is datavisualisatie software ontworpen om aan de belangen van beide partijen te voldoen. Zakelijke gebruikers krijgen volledige flexibiliteit en behendigheid, terwijl de IT-afdeling centrale controle en governance behoudt.

Kies voor zekerheid, kies voor ervaring

Solipsis kent als een van Qliks eerste partners in Nederland Qlik Sense door en door. Solipsis biedt zo een complete service. Wat past uw organisatie het beste? Neem contact op met Jacco van den Berg voor een praktisch advies op maat.