Qlik leider in het Gartner Magic Quadrant BI en Analytics Platforms

Qlik voor het 9e jaar op rij leider in het Gartner Magic Quadrant voor BI en Analytics Platforms.

Qlik is toonaangevend in de branche. Het Gartner Magic Quadrant 2019 voor BI- en Analytics-platforms is zojuist gepubliceerd en voor het 9e jaar op rij uitgeroepen tot één van de leiders.

Qlik blijft investeren om klanten te helpen bij het aangaan van de meest complexe uitdagingen met data, om zo de noodzakelijke transformatie in de digitale wereld te realiseren. Qlik groeit en de sterke financiële prestaties stelt Qlik in staat verder te investeren in meer end-to-end data en analytische oplossingen voor haar klanten. De laatste tijd heeft Qlik de acquisitie voltooid van de CrunchBot AI-powered technologie om de cognitieve en conversational analytics-mogelijkheden verder te ontwikkelen.

De unieke associatieve technologie van Qlik veranderde het gezicht van analytics en BI en is een essentieel onderdeel van de missie van Qlik om zakelijke klanten het meest robuuste end-to-end databeheer- en analyseplatform en oplossingen te bieden. Via de Associative Engine stelt Qlik klanten in staat om informatie uit elke gegevensbron te analyseren – in de cloud, on-premise, in een hybride, multi-cloudomgeving – zonder beperkingen.

Klik hier om het volledige Gartner rapport te downloaden: https://www.qlik.com/GartnerMQ2019.

Solipsis is geautoriseerd business partner van Qlik. Samen met onze gecertificeerde Qlik consultants helpen wij onze klanten bij hun data- en analytische uitdagingen. Wilt u meer informatie over wat Qlik voor uw organisatie kan betekenen, neemt u dan contact op met Paul der Weduwen.