Performance Management

BIBA schema

Heeft u voldoende grip op de prestaties van uw bedrijf?

Performance Management, ook wel prestatiemanagement genaamd, geeft u grip en maakt het presteren van uw organisatie stuurbaar. De eerste stap in dit proces is de juiste voorlichting. Solipsis ontwikkelt – al vanaf 1990 – en implementeert managementinformatiesystemen (MIS) op maat. Als partner van IBM, Qlik en Envisn weten wij hoe u een een MIS te leveren dat ook daadwerkelijk past bij uw organistatie. Bekijk de voorbeelden uit de praktijk.

Succes? Veranker de doelstellingen

U wilt als manager het succes van uw afdeling en uiteindelijk de organisatie kunnen waarborgen. Wat houdt succes in voor u? Voor uw afdeling(en)? Prestatiemanagement begint bij het helder en concreet formuleren van doelstellingen. Vanaf dat punt bepaalt u welke data nodig is om u van (stuur)informatie te voorzien. Informeer naar de beproefde methodes van Solipsis, laat ons u bellen over Performance Management.

Van statische data naar bruikbare informatie

Data wordt pas informatie als deze vanuit verschillende invalshoeken gekoppeld en te benaderen is. Dat kan in kleurrijke dashboards of in rapportages. Een combinatie van beide, aangevuld met planningsfuncties is ook een mogelijkheid. Kies voor een MIS dat kan meegroeiten. Zo start u met voldoende mogelijkheden en groeit het pakket met uw kennis en de organisatie mee. Zelf ervaren hoe een BI-tool voor u kan werken? Vraag een demonstratie aan.