Onze businesspartners

Sterke prestaties door krachtige combinaties

Bewezen softwareoplossingen en gecertificeerde businesspartners zijn dé basis voor een betrouwbaar en functioneel managementinformatiesysteem. Solipsis werkt samen met een aantal ervaren partners op het vlak van business intelligence en performance management om u een oplossing te bieden die past binnen uw organisatie, tijdsbestek en de branche waarin u actief bent.

QlikSolipsis is partner van QilkView

De in 1993 opgerichte organisatie Qlik, is het bedrijf achter QlikView, QlikSense en Nprinting. Het snelst groeiende Business Discovery-platform dat gebruiker vriendelijke managementinformatie biedt. QlikView maakt het gemakkelijker voor iedereen, waar dan ook, beslissingen te nemen op basis van de juiste informatie. Bekijk Qlik.

IBM Cognos

Het in 1924 opgerichte IBM introduceerde in 2008 haar visie op een slimmere wereld; meer geïnstrumenteerd, verbonden IBM partner logoen intelligenter. Haar geavanceerde slimme systemen helpen uit de massale hoeveelheid data analyses te creëren en juiste informatie te halen. Deze Business Intelligence software van IBM Cognos wordt door meer dan 23.000 organisaties over de hele wereld gebruikt. Bekijk het aanbod.

ADP ADPlogo

Wereldwijd verwerkt ADP salarissen voor meer dan 50 miljoen werknemers en vertrouwen organisaties op haar geïntegreerde oplossingen voor salarisverwerking, personeels- en excassoadministratie en HR-vraagstukken. De oplossingen van ADP.

Envisn Envisnlogo

Het in 1997 gestarte bedrijf Envisn heeft zich ontwikkeld tot technologisch partner van IBM Cognos. Het functioneel beheren van de business intelligence Cognos-omgevingen, is mogelijk met de naadloos integreerbare beheeroplossingen van Envisn. Bekijk de oplossingen.

Samen sterk

Solipsis kiest gerenommeerde businesspartners om mee samen te werken. Dit zijn steevast deskundige organisaties met hun eigen specifieke producten, diensten en expertise. Naast op het terrein van performance management en BI doen we dat ook op het vlak van: