Branches

Software specifiek voor uw branche

Performance Management, ook wel prestatiemanagement genaamd, geeft u grip en maakt het presteren van uw organisatie stuurbaar. Solipsis ontwikkelt – al vanaf 1990 – en implementeert managementinformatiesystemen (MIS) op maat. Als partner van IBM, QlikView en Envisn weten wij hoe u een MIS te leveren dat ook daadwerkelijk past bij uw organisatie. En door onze diepgaande kennis van de branche weten we hoe we de behoeften kunnen vertalen naar de juiste automatiseringsoplossingen. Meer weten over onze branchespecifieke software? Neem dan contact met ons op.

Gemeenten

Een platform met de juiste stuurinformatie in uw branche? Integraal sturen staat voor u als gemeente ook op de agenda. Op efficiënte wijze (weer) grip op data krijgen en aanvullend informatie ontwikkelen of verstevigen begint bij het goed definiëren van de juiste KPI’s. In samenwerking met de gemeente Almere en de gemeente Haarlem realiseerden we een compleet managementinformatiesysteem. Het op basis van KPI’s samengestelde platform biedt inzicht en overzicht voor beleidsmakers. Direct integraal sturen en actie ondernemen is mogelijk dankzij managementinformatie uit QlikView.

QlikView dashboard

Dashboard Qlikview

Transport en Logistiek

Hoe blijft u met uw organisatie op het juiste spoor? Een belangrijk punt dat vraagt om goede informatie. Veel benodigde (stuur)gegevens zijn voorhanden, maar de informatie over de prestaties van de organisatie ontbreekt. Ook als u meent dat het goed gaat met uw organisatie, kan het in werkelijkheid nog beter. Als u maar beschikt over de juiste (stuur)informatie. Solipsis helpt u hiermee op weg. In samenwerking met Bas Kooy Transport ontwikkelden we Vision. Een betrouwbare, gebruikersvriendelijke en eenvoudig te installeren tool voor uw branche die het gebruik van Excel overbodig maakt.

 

Speciaal voor Transport & Logistics ontwikkelde Solipsis de BI tool Vision