Cognos Express

Verlies verminderen of winst laten stijgen?

Heeft u inzicht in welk onderdeel van uw organisatie mogelijk achterblijft in resultaat? Weet u welke van uw klanten het meest winstgevend zijn? Door databronnen binnen een of van verschillende afdelingen logisch te koppelen in het Cognos Express dashboard genereert u heel eenvoudig belangrijke stuurinformatie. Met behulp van de rapportage en analyse hiervan kunt u adequaat beslissingen nemen. Vraag een demonstratie aan.

Wees ambitieus, maar start beheersbaar

Met een geringe investering kunt u al gebruik maken van Cognos Express. Deze BI-tool is prijstechnisch interessant voor het midden- en kleinbedrijf. Tot 100 gebruikers maakt u gebruik van vrijwel dezelfde functionaliteiten als de versie Cognos BA (voor grootgebruikers), tegen een aantrekkelijke prijs. Hoe dat precies zit? Neem contact op met Solipsis.

Cognos Express:

  • real time en overal bruikbaar; webbased ad hoc rapportage-, analyse- en plannings-mogelijkheden
  • modulair opgebouwd; gebruik dat wat u nu nodig heeft
  • snel te installeren; in een dag up and running
  • ontsluit elke databron; Excel, Exact, Acces CRM, ODBC etc.
  • ideaal voor het MKB

Ervaring + juiste gereedschap = succes

Solipsis ontwikkelt managementinformatiesystemen sinds 1990 en is de eerste Cognos Express partner van IBM in de Benelux. Vertrouw op de kundigheid en ervaring van onze gecertificeerde medewerkers. Wij staan u bij in het traject van inventarisatie tot implementatie, met opleidingen en een eigen Nederlandstalige ServiceDesk. Nieuwsgierig? Neem contact op, we staan u graag te woord.