IBM Cognos Business Analytics

Volwassen BI

Rapporteren, analyseren, visualiseren, dashboard, scorecarden én planning: met IBM Cognos Business Analytics (Cognos BA) kunt u uw organisatie prestatiegericht sturen. Cognos BA is een krachtige en complete set BI-tools die door zowel managers als eindgebruikers snel geaccepteerd wordt. Plan een kennismaking in en beoordeel zelf wat IBM Cognos voor uw organisatie kan opleveren.

Cognos Business Analytics

Heldere doelstellingen en slagvaardig beleid, KPI’s die ook op afdelingsniveau aan elkaar gekoppeld zijn, objectieve besluitvorming; dé kenmerken van een intelligente organisatie. Bewezen BI-tools als Cognos BA groeien snel uit tot een fundamenteel onderdeel van dit proces en levert u de benodigde managementinformatie op maat. Verkrijg met de juiste stuurinformatie meer grip op uw organisatie. Vraag een demonstratie aan van Cognos BA.

Bekijk de film

Solipsis als one-stop-shop

  • licenties
  • implementatie & ontwikkeling systemen
  • support
  • doorontwikkeling en onderhoud van de applicatie(s)
  • opleiding medewerkers
  • Nederlandse servicedesk 24/7

Alles-in-1

Solipsis helpt u de BA software van IBM Cognos in te richten voor optimaal gebruik. Als Premier Business Partner van IBM Cognos ondersteunen we implementaties van de IBM Cognos BA productreleases en kunnen voor onderhoud en beheer de aanvullende beheertools van Envisn inzetten. Meer informatie? Bel (0418) 57 61 00 of stuur een e-mail naar berry.hattink@solipsis.nl.