BI-oplossingen

Doordacht sturen op prestaties met Business Intelligence tools

Goed performance management vraagt om kennis, kunde en om het juiste gereedschap. Doelstellingen bepalen en vervolgens bewaken door met gerichte Business Intelligence tools (bij) te sturen is een succesbepalend proces binnen uw organisatie. Welke KPI’s zijn belangrijk en welke noodzakelijk? Uw vragen onder de loep nemen? Op welk niveau van prestatiegericht sturen bevind uw organisatie zich nu? Laat u bijstaan door de ICT-specialisten van Solipsis. Het is van essentieel belang om te komen tot de kern: relevante managementinformatie vanuit een systeem dat voor elke manager en medewerker bruikbaar is.

Business Intelligence voor goed Performance Management

Business Intelligence (BI) tools en performance management, ook wel prestatiemanagement genoemd, stellen organisaties in staat significant betere resultaten te behalen. Solipsis is met 20 jaar ervaring dé partner om u hierin bij te staan. Welke oplossingen bieden performance management en business intelligence? Enkele voorbeelden:

Meer weten over onze aanpak? Hier vindt u ook enkele praktijkverhalen: klanten aan het woord.

De juiste aanpak

Solipsis biedt de Business Intelligence tools van IBM en IBM Cognos tool Envisn vanwege hun stabiele leiderspositie in de markt en bewezen technologie. Als geselecteerde kennispartner van deze organisaties voldoen we aan de juiste en hoogst mogelijke certificeringen. Schakelt u Solipsis in, dan wordt uw performance managementsysteem op maat ontwikkeld en profiteert u van onze ervaringen bij klanten in uiteenlopende projecten.

We kunnen u ondersteunen op de volgende onderdelen:

  • levering en implementatie licenties
  • support met (Nederlandstalige) servicedesk
  • ontwikkeling applicaties
  • onderhoud van applicaties
  • migraties van systemen
  • health checks
  • applicatie-beheer (desgewenst met systeembeheer)

contact

Meer weten over performance management en BI in het algemeen? Neem contact op met Solipsis en krijg antwoord op al uw vragen. Na een inventariserend gesprek krijgt u van ons een advies over welk managementinformatiesysteem het beste bij uw organisatie past, een goede indruk van onze aanpak en natuurlijk een duidelijke prijsopgave.