IBM Cognos Analytics: Aan de slag!

Zakelijke rapportage en dashboards:

Zorg voor interne afstemming, bewaak de prestaties en bepaal de juiste koers aan de hand van actuele marktomstandigheden. U kunt allerlei rapporten – van simpele lijsten tot geavanceerde dashboards – maken door gegevens uit iedere databron te combineren, en deze door de hele organisatie heen delen.

Flexibele analyses met BI op basis van selfservice:

Als individu willen we informatie binnen handbereik, als organisatie willen we verzekeren dat belangrijke beslissingen op betrouwbare data en processen zijn gebaseerd. IBM Cognos Business Intelligence biedt selfservicefunctionaliteit die zakelijke gebruikers vrijheid en IT grip geeft. Het is flexibel, past zich aan uw wensen aan en maakt samenwerking en beheer op bedrijfsniveau mogelijk. Daarbij zijn alle data toegankelijk om met vertrouwen beslissingen te kunnen nemen. Breng uw gegevens automatisch tot leven met krachtige visuals die u eenvoudig deelt.

Toekomstgerichte business intelligence:

Gebruik inzichten in het verleden, het heden en de toekomst van uw bedrijf om te anticiperen op uw resultaten, de operationele efficiëntie te verbeteren en uw doelen sneller te behalen. Met predictive analytics kunt u belangrijke factoren in uw rapporten opnemen om patronen, trends en voorspellende scores te bepalen.

Word wijs uit big data:

De combinatie van BI en predictive analytics biedt kansen voor nieuwe inzichten en innovatie bij toepassing op big data en het Internet of Things. BI op basis van analyses van feeds met gestructureerde en ongestructureerde weersgegevens, callcenter-data, machinegegevens en social media-data helpen u om nieuwe patronen en zakelijke kansen te identificeren. Real-time inzichten en de integratie van analytics met uw bedrijfskritische processen stellen u in staat om u van de concurrentie te onderscheiden.

Ga nu aan de slag met IBM Cognos Analytics. Neem voor een gratis proefperiode contact op met Eric van Gils.

afb2                      afb1