De Solipsis BI Health Check.

pagebannerdmBIHC

Hoe vitaal is uw IBM Cognos-omgeving?

Van een efficiënt ingerichte IBM Cognos-omgeving verwacht u real time het juiste inzicht in de prestaties van de organisatie. Maar hoe staat het eigenlijk met de prestatie van deze systemen zelf? Met de BI Health Check van Solipsis bent u in staat om ook deze prestaties te meten.

De Solipsis BI Health Check

Om inzichtelijk te maken hoe de IBM Cognos-omgeving ervoor staat, heeft Solipsis de BI Health Check ontwikkeld. Deze zorgvuldig uitgewerkte scan heeft veel ingebouwde meetpunten zoals onder andere:

  • werkbaarheid van de modellen en rapportages;
  • systeemvervuiling door oude of onjuiste databestanden;
  • status toegangscontrole, beheer en onderhoud;
  • licentiebeheer (compliance);
  • reden en frequentie van inschakeling helpdesk.

Maak een afspraak met de Premier Business Partner van IBM

Solipsis is Premier Business Partner van IBM en specialist op het gebied van managementinformatie en business intelligence. We maken gebruik van alle bewezen tools uit de IBM Cognos-suite. Ook zorgen we voor trainingen, service en support. Maak een afspraak voor een adviesgesprek met onze IBM Cognos-adviseur Willem-Jan Dekkers via (06) 10 28 96 28 of mail naar willem.jan.dekkers@solipsis.nl. Na het adviesgesprek zal één van onze consultants de BI Health Check bij u uitvoeren. Binnen 2 tot 4 werkdagen ontvangt u een heldere rapportage over wat goed gaat en wat beter kan.