QlikView

QlikView

Waardevolle stuurinformatie door integrale aanpak

Met QlikView kunt u op elk gewenst moment informatie analyseren al dan niet aan de hand van vooraf gedefinieerde kritieke prestatie indicatoren (KPI’s). Deze intuïtieve business intelligencetool vult alle denkbare rapportage- en analysebehoeften in, waardoor u tijd overhoudt en doelgerichter werkt. Vraag een demonstratie aan en ervaar hoe eenvoudig prestatiemanagement ineens voor u wordt.

Wat is QlikView?

Door in QlikView verschillende databronnen op een logische wijze te koppelen ontstaat een platform voor belangrijke managementinformatie. Goede en actuele managementinformatie stelt u in staat snel en intuïtief verbanden te ontdekken en zo belangrijke beslissingen doordacht te nemen. Heeft u een goed beeld van welke rapportages voor uw organisatie relevant zijn? Bekijk de mogelijkheden en effecten van QlikView, lees een verhaal uit de praktijk.

QlikView

  • intuïtief in gebruik: down drillen en zelf verbanden in data ontdekken
  • eenvoudig te installeren: in een dag up and running
  • ontsluit elke databron: Excel, Exact, Acces, CRM, ODBC, etc.
  • webbased: overal benaderbaar via het www
  • betaalbaar en schaalbaar: klein starten met doorgroeimogelijkheden

Solipsis als one-stop-shop voor QlikView. Ervaar het zelf.

QlikView is een nieuw soort Business Intelligence software die uw wereld verandert. Niet langer gissen, maar begrijpen hoe snellere, slimmere beslissingen gemaakt worden.

Kies voor zekerheid, kies voor ervaring

Solipsis kent als een van Qliks eerste partners in Nederland QlikView door en door. Solipsis biedt zo een complete service. Wat past uw organisatie het beste? Neem contact op voor een praktisch advies op maat.