QlikView versie 12

QlikView

Omdat uw organisatie een support- en onderhoudscontact heeft voor QlikView kan een van onze consultants u ondersteunen bij de migratie/update naar Qlikview versie 12. Mocht u gebruik willen maken van deze ondersteuning dan kunt u contact opnemen met Eric van Gils voor het maken van een afspraak. t: 0418-57 61 00 of mail naar eric.van.gils@solipsis.nl

Maakt uw organisatie gebruik van Nprinting 16 dan adviseren we u ook Nprinting te migreren naar de inmiddels nieuwe versie Nprinting 17.

 QlikView 12

Enkele nieuwe functies in QlikView 12

  • QlikView beschikt over dezelfde QIX-engine als Qlik Sense, waardoor wordt gewaarborgd dat beide producten profiteren van doorlopende verbeteringen in de onderliggende engine.
  • Verbeterde aanraakfunctionaliteit in AJAX-client.
  • Er is een groot aantal beveiligingsverbeteringen geïmplementeerd in alle onderdelen van het product. De meeste hiervan zijn niet zichtbaar en zouden niet merkbaar moeten zijn of tot enige verandering in gedrag moeten leiden.
  • Qlik DataMarket-connector biedt toegang tot gegevens als valuta’s, bevolking en weer.
  • Verbeterde clustering voor een groter aantal knooppunten en meer gelijktijdige gebruikers in omgevingen met meerdere knooppunten.

Kies voor zekerheid, kies voor ervaring

Solipsis kent als een van Qliks eerste partners in Nederland QlikView door en door. Solipsis biedt zo een complete service. Wat past uw organisatie het beste? Neem contact op voor een praktisch advies op maat.